Rekisteriseloste

Handun asiakasrekisteriä ylläpitää tmi Ilun Handu Duunaa (Ilona Korhonen) ja sitä käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Rekisterin tietoja ei missään nimessä luovuteta kolmansille osapuolille.

Henkilötietolain 10§ mukainen rekisteriseloste:

1. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Ilun Handu Duunaa tmi

Ilona Korhonen

07565 Kantele

ilu@handu.fi

2. henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietojen pääasiallinen käyttötarkoitus on toimia verkkokauppa Handun asiakasrekisterinä. Rekisteri sisältää henkilötietoja niitä Handulle luovuttaneista luonnollisista henkilöistä. Tietoja käytetään ainoastaan verkkokaupan toimintaan: tilausten toimittamiseen, maksuliikenteeseen ja yhteydenpitoon.

3. kuvaus rekisteröityjen ryhmästä tai ryhmistä ja näihin liittyvistä tiedoista tai tietoryhmistä

Asiakas tunnistetaan asiakkaan itse antaman tunnuksen (sähköpostiosoite ja nimi) sekä salasanan perusteella. Samaan sähköpostiosoitteeseen voi liittää vain yhden asiakastilin

4. Rekisterin tietoja ei missään nimessä luovuteta kolmansille osapuolille.

5. kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista.

Kaikkia Handun henkilöasiakkaaseen liittyviä tietoja käsitellään luottamuksellisina eikä niitä saa ilmaista muille kuin Handun työntekijöille, jotka tarvitsevat tietoja työssään ja joita sitoo salassapitovelvollisuus.We do not disclose buyers’ information to third parties.

Handua huolletaan parhaillaan serverin nyykähdyksen jälkeen, ja tilauslomake ja käännökset eivät vielä toimi kunnolla. Kiitos kärsivällisyydestä, kohta pääsee tilaamaan <3 ! Maintenance work ongoing - order form and translations still don't work properly. Thank you for your patience! Piilota tämä ilmoitus